Close

שימוש בצמח הקינואה (.wild quinoa Chenopodium) כגידול חדש למספוא והשפעתו על הביצועים ועל יעלות ניצולת המזון של כבשים לחלב

מחבר:
  • מיכל מילגר, אביב אשר, איציק אברבנאל

מחקר זה בוחן את האפשרות לשלב את צמח הקינואה כגידול מספוא חדש במערכות חקלאיות בישראל.
הקינואה, בעלת ערך תזונתי גבוה ועמידות לתנאי יובש, עשויה לשמש מקור מספוא איכותי לכבשי חלב.
הניסוי בוחן את השפעתה על ביצועי הייצור, הרכב החלב ויעילות ניצולת המזון, במטרה לשפר את קיימות משקי החלב תוך גיוון מקורות ההזנה.

לפרטים נוספים

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות