Close

בחינה ופיתוח של הקינואה כגידול חקלאי חדש למזון עלית ברמת הגולן – דוח לשנת 2019

מחברים:
  • אביב אשר
  • אבישי לונדנר
  • ליאור רבינוביץ

האנדים שבדרום אמריקה. מטרת המחקר המרכזית היא לבחון ולפתח את צמח הקינואה כגידול שדה חדש בישראל. בשנת מחקר זו, שני קווי קינואה מסחריים נזרעו במזרעה ידנית בנובמבר 2018 וינואר 2019 בחוות הניסיונות באבני איתן, בשלושה עומדים שונים- 160, 240 ו- 80 צמחים למ”ר. כמו כן, נזרעו 3 קווי קינואה מצטיינים חדשים שטרם נבחנו בעבר. לאחר קציר לגרגירים, נאסף ונשקל גם קש הקינואה ונקבעו הרכב כימי ונעכלות לצורך בחינת שימוש משני כמספוא

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות