Close

בחינה מקיפה של כתמי שוקולד בשעורה

מחבר:
  • שני גרינברג

במצגת מאת שני גרינברג מוצגים ממצאי מחקר על תופעת “כתמי השוקולד” בשעורה. המחקר כולל בירור הגורם (בין היתר פטריות Bipolaris sorokiniana ו-Helminthosporium teres), ביצוע מבחני קוך, וניסויי שדה להערכת יעילות תכשירי פונגיצידים שונים. התוצאות הראו כי תכשירים כמו סיגנום ו־פריורי אקסטרא הפחיתו את חומרת המחלה, אך לא נתנו מענה מלא. יחד עם זאת, נמצא שהתופעה עשויה להיות מושפעת גם מגורמים אקלימיים-פיזיולוגיים.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות