Close

מיכון לשום – משלב השתילה ועד ההובלה לקירור

כיום מגדלים כ-9400 דונם של שום בשטח פתוח בארץ, והיבול הממוצע הוא 1.4 טון שום יבש לדונם, המיועד לשוק המקומי. גידול השום בישראל בשלוש השנים האחרונות שומר על יציבות מבחינת היקף השטח, היבול והמחיר. במרבית אזורי הארץ נעשה שלב השתילה באופן ממוכן באמצעות מכונות שתילה, אך שאר השלבים, כמו האסיף, הקינוב (הורדת העלים), הניקוי והמיון, […]

חקלאות ישראלית אמתית

החקלאות הישראלית מספקת את מרבית התוצרת הטרייה לשוק המקומי וממשיכה לטפס ולגדול גם עבור השווקים העולמיים. מאחורי המספרים, הפירות ושאר ירקות, עומדים החקלאים שמדי יום חווים את האתגרים בשטח, ואנו כאן כדי לספר את סיפורם. היום אנו מציגים בפניכם את אילן לדל בן 38, נשוי פלוס שניים, העובד בגידולי השדה של קיבוץ עין חרוד – […]

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות