Close

קורס רישיון מטיס רב להב עד 2000 ק”ג 2025

חקלאים יקרים,
לאור בקשות חוזרות ונשנות אנו פותחים קורס ללימוד רישיון רחפן עד 2,000 ק”ג בכוכב יאיר, בשיתוף עם פרופלור

🪽 שילוב של מפגשי תאוריה ומפגשים מעשיים אישיים בפורמט אחד על אחד
🪽 עלות של 5,700 + מע”מ לבוגרי קורס יישום רחפנים בחקלאות, ועלות של 7,200 ש”ח + מע”מ לשאר
🪽 קורס פרקטי שיקנה לכם רישיון ותעודת הסמכה מקצועית
🪽 הקורס ייערך בכוכב יאיר ויכלול 3 מפגשי תאוריה בתאריכים 5.11, 12.11 ו-19.11 ולאחר מכן 4 מפגשים אישיים בלטרון בני 4 שעות כל אחד
🪽 קיום הקורס מותנה במינימום 15 משתתפים

לחצו כאן להרשמה – מספר המקומות מוגבל

* המחיר אינו כולל אגרות

0

מידע נוסף אודות קורס רישיון מטיס רב להב עד 2000 ק”ג 2025

נהלי ביטול לקורס

מובהר בזאת, כי לאחר אישור ביצוע עסקה לרכישת קורס, ניתן יהיה לבטל את העסקה תוך 14 יום מיום ביצוע העסקה ובלבד שהדבר יעשה עד שני ימים, שאינם כוללים ימי מנוחה, לפני תחילת הקורס. במקרה כזה יחויב המזמין בדמי ביטול בשיעור של 5% מערך העסקה ולא פחות מ – 100 ש”ח.

נהלי ביטול למוצר

“א. מובהר בזאת, כי לאחר אישור ביצוע העסקה לרכישת מנוי ל – “מחירון הדיגיטלי” ואישור ו/או קבלת שם משתמש וסיסמא, לא יהיה ניתן לבטל אותה, היות ועסקינן בעסקה לרכישת “מידע”  כהגדרתו בחוק המחשבים, תשנ”ה -1995, וזאת בהתאם להוראות סעיף 14 ג (ד)(3) לחוק הגנת הצרכן, תשמ”א  – 1981 והוראות תקנה 6(א)(6) לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה), תשס”א – 2010. 
ב. מובהר בזאת, כי לאחר אישור ביצוע עסקה לרכישת ספר ומשלוח הספר, לא יהיה ניתן לבטל אותה, היות ומדובר בעסקה לרכישת מוצר שניתן להעתיקו ו/או לשכפל אותו, וזאת בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן. הוראות סעיף קטן זה יחולו גם על רכישה דיגיטלית של ספר היות ועסקינן בעסקה לרכישת “מידע” כהגדרתו בסעיף קטן א’ לעיל.”

מוצרים נוספים

סדנת AI לחקלאים במרכז חדשנות כנרת – יולי 2025

500

קורס מצוינות תפעולית למנהלי תפעול בחקלאות

4,000

קורס יזמות עסקית יולי 2025

3,700

קורס פיקוח הגנת הצומח בחיפה – ספטמבר 2025

קורס רכש חקלאי נובמבר 2025

2,500

קורס רישיון מטיס רב להב עד 2000 ק”ג 2025

0

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרה לחנות